O nama

Firma je osnovana 2010. god. Naš tim servisera ima dugogodišnje iskustvo i široko znanje u sektoru servisiranja svih tipova viljuškara. Vršimo popravke, periodične i preventivna održavanja, nezavisno od proizvođača viljuškara. Takodje vršimo ispitivanje baterija za viljuškare, dijagnostikom najnovije generacije sa praćenjem na lap-topu i štampanjem izveštaja o stanju i kapacitetu baterija. U našoj radionici ili u vašoj kompaniji – mi ćemo se pobrinuti za održavanje svih vaših viljuškara.

Naši iskusni serviseri-mehaničari su spremni da u najkraćem roku obave redovan pregled ili osposobe Vaš neispravan viljuškar, poštujući najviše standarde kada su u pitanju bezbednost i kvalitet obavljenih radova.

Posebnu pažnju usmeravamo kvalitetu ugrađenih delova a sve servisirane viljuškare isporučujemo sa garancijom.

Dok je Vaš viljuškar na popravci, možete vrlo povoljno kod nas iznajmiti viljuškar.

Posebne pogodnosti nudimo kupcima naših viljuškara i firmama sa kojima imamo potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Malim i srednjim preduzećima kupovina novog viljuškara predstavlja veliki trošak. Zato se kao odlično rešenje za takva preduzeća javlja mogućnost kupovine kompletno remontovanog viljuškara.

Apex Vam omogućava kupovinu kvalitetnih, vrhunski remontovanih, uvoznih viljuškara koje možete razgledati u našem prodajnom prostoru.

Na našem lageru možete odabrati Linde, Still, Indos, Jungheinrich, Toyota i ostale viljuškare renomiranih proizvođača.

Svi viljuškari iz naše ponude su tehnički pregledani, kompletno remontovani i testirani a konkurentan garantni rok koji dajemo na njihovu ispravnost je dokaz da su u pitanju mašine koje Vam neće napraviti dodatne poteškoće i troškove.